Loading...

OM RESULTAT

Vi har bytt appleverantör! Så här loggar du in för att läsa din digitaltidning. Se till att du har senaste versionen av Resultats app. Du som har Android behöver hämta hem appen på nytt.

Första gången du ska komma åt din digitaltidning behöver du skapa ett nytt konto och sedan logga in med hjälp av ditt prenumerationsnummer. Prenumerationsnumret hittar du i ditt senaste nyhetsbrev eller på baksidan av din tidning.

  1. Öppna appen och klicka på det nummer av tidningen du vill läsa. Eller öppna webbläsaren och gå till e-tidning.tidningenresultat.se
  2. Klicka på “Skapa konto” och fyll i din e-postadress och ditt önskade lösenord. Klicka på den blå knappen ”Skapa konto”. När kontot är aktiverat kan du själv ändra lösenord under ”Visa profil” -> ”Byt lösenord”.
  3. En grön text som berättar att ett aktiveringsmejl har skickats dyker upp under knappen ”Skapa konto”. Gå till din e-postklient och kolla inkorgen. Om du inte hittar brevet i inkorgen så kan det ha filtrerats bort och således hamnat i brevlådan för skräppost.
  4. Klicka på den blå knappen “Bekräfta konto” i mejlet.

Följande steg uppkommer ifall den e-postadress du angivit inte blivit registrerad i samband med upprättandet utav din prenumeration:

  1. I nästa steg väljer du “Koppla konto till prenumeration”.
  2. I rutan under “Lägg till prenumeration” fyller du i ditt kundnummer.
  3. Tryck på knappen “Registrera”.
  4. Nu är du klar och kan läsa tidningen i din smartphone, på din surfplatta eller i din dator. Du har möjlighet att läsa den som en vanlig pdf-tidning, sida för sida, eller så kan du klicka på artiklarna för att läsa dem i större text eller på annan bakgrund. Du har även möjlighet att få din tidning uppläst. Klicka dig gärna fram i verktygen och prova möjligheterna!

För frågor kring din inloggning och/eller prenumeration – kontakta Kundservice!

resultat@far.se

08 506 112 00 (välj alternativ #4 tidningar)

Tidningen Resultat

Resultat vänder sig direkt till dig som företagare och förklarar komplicerade frågor på ett enkelt sätt. Du får de senaste nyheterna inom skatt, redovisning och andra företagsaktuella ämnen.

Resultat ges ut av FAR AB. FAR AB är ett dotterbolag till FAR, branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister.

Så här hanterar vi dina personuppgifter. Läs mer

Kontakta oss

Vi vill göra Sveriges bästa tidning för företagare. För att lyckas med det behöver vi din hjälp! Hör av dig med synpunkter, både ris och ros!

Chefredaktör Charlotta Marténg
08 506 112 49
charlotta.marteng@far.se

För frågor kring din inloggning och/eller prenumeration – kontakta Kundservice!

resultat@far.se

08 506 112 00 (välj alternativ #4 tidningar)

Hitta till oss

Tidningen Resultat
Box 6417
113 82 Stockholm

Besöksadress

Fleminggatan 7, Stockholm